Zaanstreek


De inhoud van deze website is bestemd voor de vrijwilligers voor het project Levensboek* van Humanitas Zaanstreek. Uiteraard mogen andere afdelingen ook gebruik maken van deze informatie. Het doel is in ieder geval het schrijfproces zo goed mogelijk te laten verlopen. Heb je vragen, opmerkingen of tips? Graag. Mail ze dan even naar contact@uwboekje.nl.

* Het project Levensboek van Humanitas geeft ouderen de gelegenheid om samen met een vrijwilliger zijn of haar levensverhaal in boekvorm op te tekenen.

Een aantal boeken die in de afdeling Humanitas Zaanstreek zijn geschreven, liggen ter inzage in de bibliotheek van Zaandam.


Landelijke bekendheid levensboek Zaanstreek

Geogette Bruel, stuwende kracht van de PR projectgroep, heeft ervoor gezorgd dat er een artikel in het landelijke blad van Humanitas, VAN MENS TOT MENS, is verschenen. Maar liefst vier volle pagina's over ons mooie project. In het artikel aandacht voor de schrijvers Annemieke Blom, Lidwien Berkhout en coordinator Annemieke Schoen. Een mooie beloning dat wel aangeeft dat we in de Zaanstreek op de goede weg zijn.


Nieuwsgierig? Klik hier even door voor het artikel (pdf).


Activiteiten Zaanstreek

Activiteiten Zaanstreek

Lees hier alles over komende bijeenkomsten.

Wat we doen

Wat we doen

Lees meer over de activiteiten van de afdeling Zaanstreek.

Documenten Zaanstreek

Documenten Zaanstreek

Documenten en overeenkomsten voor de afdeling Zaanstreek.

Handige links Zaanstad

Handige links Zaanstad

Op deze pagina staan handige links en tips die van pas kunnen komen bij het schrijven van een levensverhaal. Ook een aantal verwijzingen naar websites over de geschiedenis van de Zaanstreek en naar online drukkerijen.

Schrijf jij met ons mee?

Schrijf jij met ons mee?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers. Als je schrijven leuk vindt maar er nooit aan toegekomen bent, dan is dit je kans. Je doet ervaring op en als je vragen hebt zijn er altijd collega schrijvers die je tips kunnen geven.

1 t/m 5 van 5 (1 pagina's)