Activiteiten Zaanstreek


  • Activiteiten Zaanstreek

Komende activiteiten

Op dit moment zijn er nog een nieuwe bijeenkomsten gepland.


Wat geweest is

Vanaf april 2020 zijn de bijeenkomsten steeds niet door gegaan. Om toch de verbinding te onderhouden tussen de schrijvers en Humanitas zijn er kleinere bijeenkomsten geweest, heeft Annemieke S. kleindere bijeenkomsten georganiseerd. Steeds maximaal 5 personen in een grote ruimte. Deze bijeenkomsten zijn steeds succesvol verlopen en de onderlinge band is nog steeds stevig.

Daarnaast hebben Age en Annemieke B. in buurthuis De Pelikaan in de zomer van 2020, uiteraard met inachtneming van alle coronamaatregelen, een voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd voor mantelzorgers. Ook deze bijeenkomst was succesvol. Een van de doelstellingen was om nieuwe vertellers te werven. Dat is helaas nog niet gelukt.

Donderdag 21 november 2019

Met veel plezier kijken we terug op de professionaliseringsmiddag van 21 november 2019. De succesvolle schrijver Geert Kimpen heeft ons die middag meegenomen in het proces om van een levensverhaal een "pageturner" te maken. Het was een zeer geslaagde middag en de meeste deelnemers hebben nieuwe inzichten, tips en trics gekregen om een boek te schrijven waarbij je op het puntje van je stoel zit.

Donderdag, 31 oktober 2019

De jaarlijkse Middag van het Levensboek werd gehouden in de Bloesem in Wormerveer. Een geslaagde middag waar alle boeken die het afgelopen jaar zijn geschreven door de schrijvers en vertellers werden gepresenteerd. Een feestelijke en muzikale omlijsten maakten de middag af. Bloesem, erg bedankt voor de gastvrijheid en de perfecte organisatie. Kijk voor een paar leuke foto's op de Facebook pagina van Humanitas Zaanstreek.Tags: Planning