Activiteiten Zaanstreek  • Activiteiten Zaanstreek

Komende activiteiten

Plenaire bijeenkomst: woensdag 2 september van 14.00 tot 16.00 uur bijeenkomst voor alle schrijvers in de de Bovenkruier in Zaandam.

Kleinere bijeenkomsten: omdat Annemiek de tijd tot september te ver weg vindt organiseert ze twee bijeenkomsten waar we in een kleinere groep bij elkaar kunnen komen. Deze kleinere bijeenkomsten worden gehouden in Assendelft, Dorpstraat 74 op woensdag 5 augustus om 14.00 uur en op donderdag 6 augustus om 19.30 uur.

Graag even aan Annemieke doorgeven welke van de twee mogelijkheden je voorkeur heeft.


Wat geweest is

Donderdag 21 november 2019

Met veel plezier kijken we terug op de professionaliseringsmiddag van 21 november 2019. De succesvolle schrijver Geert Kimpen heeft ons die middag meegenomen in het proces om van een levensverhaal een "pageturner" te maken. Het was een zeer geslaagde middag en de meeste deelnemers hebben nieuwe inzichten, tips en trics gekregen om een boek te schrijven waarbij je op het puntje van je stoel zit.

Donderdag, 31 oktober 2019

De jaarlijkse Middag van het Levensboek werd gehouden in de Bloesem in Wormerveer. Een geslaagde middag waar alle boeken die het afgelopen jaar zijn geschreven door de schrijvers en vertellers werden gepresenteerd. Een feestelijke en muzikale omlijsten maakten de middag af. Bloesem, erg bedankt voor de gastvrijheid en de perfecte organisatie. Kijk voor een paar leuke foto's op de Facebook pagina van Humanitas Zaanstreek.Tags: Planning